Diensten & Projecten

hier vindt u onze diensten en foto’s van eerdere projecten.

 

Klik op een foto om de hele reportage van het project te zien.

 

Onze diensten

tuin ontwerp

u heeft de tuin, wij onze kennis

bestratingen

Met nieuwe of gebruikte materialen.

levering van zand

Per m³ geleverd, bij u voor de deur.

tuin aanleg

Complete tuinrenovaties.

afwateringssystemen

Geen wateroverlast meer met onze putten, roostergoten en infiltratiesystemen.

verlichtingsplan

na zonsondergang nog genieten van uw tuin.

schuttingen

erf afscheidingen, poorten en tuinhekjes

overkappingen

uw favoriete plekje in uw eigen tuin

aanleg van voor- en achtertuin:  leeghalen van beide tuinen, zowel voor als achter de opstap gemaakt, 60x60 tegels gelegd en de plantenbakken gemaakt. Om de achtertuin staat een Douglas hout met gecoat beton schutting die is afgemonteerd met zwart gecoate beugels en zwart frame in de tuindeur. Led spotjes geïnstalleerd en de tuin ligt op afschot naar 2 goten die het water afvoeren. zowel voor als achter is gevoegd met basalt voegmortel.

tuinrenovatie: uitgraven van de tuin, hout/beton schutting geplaatst, 60x60 tegels gelegd en de trap gebouwd.

Nieuwbouw project: uitgraven, oude dikformaten straten op de oprit en voortuin, in de achtertuin een terras van klinkers en 60x60 tegels en de paden en de plek waar de overkapping komt van klinkers, plantenbakken gemaakt van sierblokken.

tuinrenovatie: Aluminium overkapping met led verlichting en afvoer geplaatst, 60x60 gecoate tegels met een “vloerkleed” van keramische tegels 60x60 erin verwerkt, water probleem opgelost met een kunstof roostergoot, buiten stopcontacten aangesloten en het geheel gevoegd met basalt voegmortel.

Hout/beton schutting plaatsen: antraciet betonnen palen en onder platen,  rvs uni-beslag, 21planks grenen tuinschermen, grenen afdekkappen, en een grenen poort met stalen frame van 100cm breed. Elke paal is in beton gestort en alles is met rvs afgemonteerd.

Tuinrenovatie: Grond uitgespit met behulp van de minikraan, afwateringssysteem aangelegd, betonpoeren gesteld, verschillende plantenbakken gemaakt, de tuin getegeld met 60x60 gecoate tegels en gebakken waalformaat. het geheel is ingevoegd met invoegmortel basalt.

beton/hout schutting geplaatst. grijs betonnen palen en onder platen, grenen geïmpregneerd hout, rvs uni-beslag, grenen afdekkappen en een poort van 1 meter breed met stalen frame.

Complete tuinrenovatie: oude bestrating, vijver en beplanting verwijderd, 60x60 betontegels, infiltratie afwatersysteem, plantenbakken met tuintrap aangelegd en gevoegd met voegmortel.

Complete tuinrenovatie: oude beplanting verwijderd, beton/grenen hekje geplaatst, oude bestrating afgevoerd, plantenbakken gesteld, grondspots geïnstalleerd, mix van 3 soorten bestrating 30x60 tegels elleboogverband, 60x60 tegels in het looppad en een strek van gebakken waalformaat, in de plantenbakken staan trompetbomen met schots graniet grind.

Diverse klussen van schuttingen

Afwaterings- en infiltratiesystemen

Tuinrenovatie: 60x60 antraciet betontegels, gebakken waalformaat, plantenbakken en graszoden leggen.

Renovatie achterplaats met 60x60 betontegels, gevoegd met basalt invoegmortel

Complete tuinrenovatie:   keramische 60x60 tegels, kunstgras, afwateringssysteem, Douglas schuur/overkapping en gevoegd met basalt invoegmortel.

Complete tuinrenovatie: Keramische 60x60 tegels, gebakken waalformaat, plantenbakken, graszoden leggen en gevoegd met basalt invoegmortel.

voortuin bestrating met 60x60 betontegel met coating, plantenbak t.b.v. opvangen van hoogte verschil en gevoegd met basalt invoegmortel

60x60 chinees hardsteen, oude gebakken waalformaat en afvoersysteem aangelegd.

Complete tuinrenovatie: Arabic mosaic 60x60 betontegels, plantenbakken, schuttingen, tuinverlichting aangelegd en gevoegd met basalt invoegmortel.

Graniet tegels 60x60

Kunstgras leggen

80x80 betontegels, plantenbak met afdeklijst en afvoersysteem aangelegd

20x30 abbystones

terrassen Loopuytpark Julianadorp

herbestraten oprit

wildverband + graszoden leggen

herbestraten achterplaats

herbestraten oprit cirkels & dikformaat beton klinker

groot onderhoud aan parkeerterrein schagen

Achtertuin bestrating: 60x60 betontegels bronz en gevoegd met basalt invoegmortel.