Diensten & Projecten

hier vindt u onze diensten en foto’s van eerdere projecten.

Klik op een foto om de gehele reportage te bekijken.

 

Onze diensten

Advies

U heeft de tuin, wij onze kennis

Aanleg van tuinen van a tot z

Tuinaanleg en Complete tuinrenovaties

tuinkamers

Haal binnen naar buiten met onze houten – of aluminium tuinkamers

Tuinverlichting

Na zonsondergang nog genieten van uw tuin

Schuttingen

Erf afscheidingen, poorten en tuinhekjes

Sierbestrating

Van grote siertegels tot kleine karakteristieke stenen

Overkappingen

Uw favoriete plekje in uw eigen tuin

Afgraven van tuinen

Grondwerkzaamheden

Minikraan (breedte 76cm)

Shovel (breedte 130cm)

Dumper (breedte 79cm)

Aanleggen van gazons

’s Ochtends bij de kweker besteld,                ’s middags bij u gelegd

Aanleggen van kunstgras

wel een stuk groen, geen onderhoud

Afwateringssystemen

Geen wateroverlast meer met onze putten, goten, drainage- en infiltratiesystemen

Levering van tuin materialen

Wij regelen de levering van uw tuinmaterialen én het afvoeren van uw oude materialen

Levering van zand en grond

Per m³ geleverd, direct bij u voor de deur

Deze fantastische tuin mogen maken met daarin een vrijstaande aluminium tuinkamer met 3 kanten glazenschuifwand en 1 wand van aluminium rabat, in de tuinkamer liggen 90x90 keramische tegels die gevoegd zijn met beige voegmortel, en zonwering die onder het glazen dak loopt, schuttingen, alle grond verzet,  3 terrassen van woodlook keramische tegels. Alle 3 in een ander verband gelegd en de paden van 60x60 keramische tegels en een mooi stuk kunstgras gelegd. alle verlichting en elektra aangelegd. En een kant en klaar haag geplaatst voor de “milieu straat” . Ook hebben wij hier een waterurn mogen plaatsen als gedenkplek. Al met al een prachtige klus om te maken!

Mooie stadse tuin  mogen maken met keramische 60x60 tegels en een “vloerkleed” van gebakken waalformaat in vissengraat gelegd. Het geheel is gevoegd met grijze voegmortel. In de oude situatie had de klant bij iedere “storm” wateroverlast in huis. Daarom hebben wij ook een goot geplaatst.

Mooie antraciet aluminium tuinkamer mogen plaatsen met antraciet zijwanden, verlichting, glazen schuifwand en vlondervloer van composiet, in de rest van de tuin hebben we 60x60 keramische tegels gelegd en plantenbakken van splitrock blokken gemaakt. De tuin is gevoegd met grijze voegmortel.

Prachtige op maat gemaakte Douglas buitenverblijf met schuur, compleet op maat gemaakt omdat deze tuin aan een schuine steeg gelegen is, aangesloten op de elektra van het huis met extra stopcontacten, kubus led up/down sfeerverlichting, poort in schuur gedeelte en afwateringsgoot  aangesloten. Optie op deze overkapping is nog een glazen schuifwand met tocht strips om ook in de winter te genieten van een heerlijke plek in de tuin.

Mooie strakke, onderhoudsvriendelijke voortuin was de wens van onze klant. In de oude situatie had ze veel last van Heermoes en andere hardnekkige onkruid. De bedoeling was om plantenbakken te bedenken die ze zelf goed bij kon houden. Doordat de 60x60 tegels van keramiek zijn en we de tuin hebben gevoegd met grijze waterdoorlatende voegmortel is de tuin onderhoudsvriendelijk geworden.

Deze tuin hebben wij 8 jaar terug al eens betegeld met 60x60 tegels, de bestrating lag er nog goed in maar de klant wilde heel graag iets anders. Wij hebben de tuin opnieuw mogen maken met 80x80 keramische tegels. en het geheel weer gevoegd met grijze voegmortel.

Achtertuin mogen maken met 120x30x6 gecoate houtlook betontegels. de gehele tuin is opgehoogd betonbielzen als opsluiting, teelaarde en graszoden geleverd voor het nieuwe gazon. het geheel gevoegd met basalt voegmortel.

Bestrating vervangen met marmerlook 60x60 keramische tegels, afvoergoot geplaatst en drainage aangelegd om overtollig water dat in deze tuin bleef staan af te voeren, het geheel is gevoegd met grijze voegmortel

Opritten gelegd met 100x100 Artistone oudhollandse tegels en gevoegd met zwarte voegmortel. Achtertuin met 60x60 keramische tegels, schuttingen met antraciet rabatlook beton en Douglas schermen en een overkapping met daarin verlichting om S’avonds lekker in te zitten

Luxe aluminium tuinkamer met led spots, automatische zonwering en rondom glazen schuifwanden, tuin betegeld met 60x60 keramische tegels, drainage en een afwateringsgoot aangelegd, Douglas overkapping met buitenverblijf en schuur met zwarte triple planken en een mooie robuuste tuinbank tussen 2 plantenbakken gebouwd, Ook hebben wij alle verlichting en elektra aangesloten. geheel is gevoegd met grijze voegmortel.

Mooie Douglas tuinkamer met zwart rabat wanden, aluminium dak met heldere polycarbonaat platen, glazen schuifwanden, kubus wandverlichting, buiten zwarte led spots in de boeideel en een Douglas vlondervloer

Mooie voortuin met keramische 60x60 tegels, bloembakken hersteld, waterdrains ingegraven onder sleufgootjes, beplanting verzorgd en het geheel gevoegd met grijze voegmortel.

Mooie achtertuin met keramische 120x30 houtlook tegels in combinatie met vtwonen 70x70 bloemtegels gelegd, verband doorgelegd in overkapping, zwarte zweeds-rabat schutting geplaatst, roostergoot aangesloten en het geheel gevoegd met grijze voegmortel.

Leuke achtertuin mogen betegelen met 120x30x4cm Weathered Oak Charnwood keramische tegels en een stukje herbestrating. Het geheel is gevoegd met Varistone voegmortel wat een hele mooie combinatie maakt. Later komt er nog een zijwand in de overkapping.

Achtertuin bestrating: 60x60 keramische tegels op beton. kleur slate grey. Oude bestrating verwijderd en afgevoerd, de tuin opgehoogd vanwege water overlast. Het geheel is gevoegd met grijze voegmortel.

voor en achtertuin renovatie: 60x60 keramische tegels, tuintrap met verlichting en hoge borders gemaakt, beneden ruimte met 30x60 beton tegels gelegd, voortuin hebben wij het hoogte verschil opgevangen met 3 verschillende niveaus en ook hier een border voor de beplanting. De tuinen zijn gevoegd met basalt voegmortel.

Achtertuin bestrating: 60x60 betontegels, afwateringsgoot gesteld, tuin is geheel afgegraven, oude elektra verwijderd, afvoer buizen verstoppingen verholpen, oude deel van het schuur dak verwijderd en door de dakdekker weer dicht gemaakt. geheel is gevoegd met grijze voegmortel.

Betowood schuttingen geplaatst bij 5 buren, vijver gedempt om 1 schutting te kunnen plaatsen en een verlichtingsplan aangelegd die via google-home te besturen is

Rotmotiefbeton grenen schutting geplaatst, terras aangelegd van 60x60 gecoate tegels met een rand van gebakken waalformaat erin

Herbestraten opritten en voortuin bij 4 buren, opritten van longstone stenen, een pad en een zitplekje van 20x30 straksteen en aan de overkant de voortuin van waalformaat zwart/bruin.

Herbestrating achtertuin. Hier hebben wij een nieuwe schutting geplaatst, tuin afgegraven en nieuwe 60x60 tegels gelegd, opstapje gemaakt en een hoge border met een infiltratie goot ervoor langs gesteld om het regen water de grond in te laten lopen.

Achtertuin renovatie met 80x80 keramische tegels, een voetpad van chinees natuursteen waalformaat, sleufgoten langs de borders en het geheel is ingevoegd met basalt voegmortel.

Leuke klus in een stadse achtertuin. Tuin is opnieuw bestraat met keramische 30x60 tegels, hoge borders gemaakt van stapel elementen, een afwateringsgoot aangelegd en onder de kraan een infiltratie put gesteld, het geheel is gevoegd met grijze voegmortel

Nieuwbouw project met dik formaat getrommelde stenen in visgraat verband gelegd en een lichte kleur waalformaat als strek. Onder de vaste overkapping 60x60 gecoate tegels en is gevoegd met grijze voegmortel voorlangs liggen 2 lengtes roostergoten. onder de grote oprit ligt puingranulaat voor extra versteviging.

mooie Douglas overkapping met zwart rabat, 60x60 tegelwerk erin en eronder, elektra aangelegd en zwarte kubus led warm white sfeerlicht opgehangen. ook hebben wij de poort vervangen voor 1 met stralen frame en rvs deur beslag en cilinderslot incl. 3 sleutels.

Mooi project mogen maken met 80x80 keramische tegels die zijn gevoegd met grijze voeg mortel,  stukje gras van 15 m², afwateringssysteem, planten bakken met splitton blokken, grenen met grijs beton schuttingen, mooie douglas blank met zwarte rabat  overkapping met verlichting en shutter scherm, oprit met longstone oprit stenen, 40x80 stap-tegels en schots graniet grind. Achtertuin is afgegraven met behulp van onze minikraan.

achtertuin renovatie met gebruikte wildverband bestrating, mooi stuk gras, pergola van 15x15cm douglas balken en schommels, bank/plantenbakken, tuinverlichting, op maat gemaakte schutting met betonijzer trellis waar rozenstruiken tegenaan groeien. Heerlijke grote stads tuin met alle ruimte voor de kinderen om te spelen.

Diversen tuin afgravingen

overkappingen & pergola’s

Grote wateroverlast in kleine stadse tuin en steeg opgelost.  goten geplaatst en een lek opgelost in de afvoer van het dak, 60x60 keramische tegels gelegd en gevoegd met grijze voegmortel, plantenbakken met verlichting aangelegd, put in de steeg geplaatst, en betegeld met de oude tegels die erin lagen. Bij elke grote regenbui liep de tuin, steeg en zelfs het huis vol met water!

Tuin renovatie: aluminium/composiet schutting geplaatst, betegeld met de oude tegels , kunstgras gelegd.

Complete renovatie van voortuin, zijtuin, achtertuin en oprit. tuin afgegraven, schuttingen geplaatst, bestrating met longstone’s, verlichting in de oprit geplaatst, plantenbakken geplaatst en het tuinhuis gebouwd.

renovatie voor- en achtertuin: verhoogd terras onder overkapping met verlichting, 60x60 keramische tegels gevoegd met basalt voegmortel, de tuin is uitgegraven en afgevoerd met behulp van minikraan. voortuin gelegd met dezelfde keramische tegels als de achtertuin in 3 niveau ’s om het hoogte verschil tussen stoep en voordeur op te vangen.

aanleg van voor- en achtertuin:  leeghalen van beide tuinen, zowel voor als achter de opstap gemaakt, 60x60 tegels gelegd en de plantenbakken gemaakt. Om de achtertuin staat een Douglas hout met gecoat beton schutting die is afgemonteerd met zwart gecoate beugels en zwart frame in de tuindeur. Led spotjes geïnstalleerd en de tuin ligt op afschot naar 2 goten die het water afvoeren. zowel voor als achter is gevoegd met basalt voegmortel.

aanleg van voortuin:  Verwijderen van de heg, zand geleverd, 40x80 gecoate tegels in elleboog verband, plantenbakken gemaakt  met led spots, elektra aangelegd en het geheel gevoegd met grijze voegmortel.

tuinrenovatie: uitgraven van de tuin, hout/beton schutting geplaatst, 60x60 tegels gelegd en de trap gebouwd.

Nieuwbouw project: uitgraven, oude dikformaten straten op de oprit en voortuin, in de achtertuin een terras van klinkers en 60x60 tegels en de paden en de plek waar de overkapping komt van klinkers, plantenbakken gemaakt van sierblokken.

tuinrenovatie: Aluminium overkapping met led verlichting en afvoer geplaatst, 60x60 gecoate tegels met een “vloerkleed” van keramische tegels 60x60 erin verwerkt, water probleem opgelost met een kunstof roostergoot, buiten stopcontacten aangesloten en het geheel gevoegd met basalt voegmortel.

Hout/beton schutting plaatsen: antraciet betonnen palen en onder platen,  rvs uni-beslag, 21planks grenen tuinschermen, grenen afdekkappen, en een grenen poort met stalen frame van 100cm breed. Elke paal is in beton gestort en alles is met rvs afgemonteerd.

Tuinrenovatie: Grond uitgespit met behulp van de minikraan, afwateringssysteem aangelegd, betonpoeren gesteld, verschillende plantenbakken gemaakt, de tuin getegeld met 60x60 gecoate tegels en gebakken waalformaat. het geheel is ingevoegd met invoegmortel basalt.

beton/hout schutting geplaatst. grijs betonnen palen en onder platen, grenen geïmpregneerd hout, rvs uni-beslag, grenen afdekkappen en een poort van 1 meter breed met stalen frame.

Complete tuinrenovatie: oude bestrating, vijver en beplanting verwijderd, 60x60 betontegels, infiltratie afwatersysteem, plantenbakken met tuintrap aangelegd en gevoegd met voegmortel.

Complete tuinrenovatie: oude beplanting verwijderd, beton/grenen hekje geplaatst, oude bestrating afgevoerd, plantenbakken gesteld, grondspots geïnstalleerd, mix van 3 soorten bestrating 30x60 tegels elleboogverband, 60x60 tegels in het looppad en een strek van gebakken waalformaat, in de plantenbakken staan trompetbomen met schots graniet grind.

Tuinrenovatie: 60x60 antraciet betontegels, gebakken waalformaat, plantenbakken en graszoden leggen.

Renovatie achterplaats met 60x60 betontegels, gevoegd met basalt invoegmortel

Complete tuinrenovatie:   keramische 60x60 tegels, kunstgras, afwateringssysteem, Douglas schuur/overkapping en gevoegd met basalt invoegmortel.

Complete tuinrenovatie: Keramische 60x60 tegels, gebakken waalformaat, plantenbakken, graszoden leggen en gevoegd met basalt invoegmortel.

voortuin bestrating met 60x60 betontegel met coating, plantenbak t.b.v. opvangen van hoogte verschil en gevoegd met basalt invoegmortel

60x60 chinees hardsteen, oude gebakken waalformaat en afvoersysteem aangelegd.

Complete tuinrenovatie: Arabic mosaic 60x60 betontegels, plantenbakken, schuttingen, tuinverlichting aangelegd en gevoegd met basalt invoegmortel.

Graniet tegels 60x60

Kunstgras leggen

80x80 betontegels, plantenbak met afdeklijst en afvoersysteem aangelegd

20x30 abbystones

terrassen Loopuytpark Julianadorp

herbestraten oprit

wildverband + graszoden leggen

herbestraten achterplaats

herbestraten oprit cirkels & dikformaat beton klinker

groot onderhoud aan parkeerterrein schagen

Achtertuin bestrating: 60x60 betontegels bronz en gevoegd met basalt invoegmortel.