ophoogzand, straatzand of tuinaarde nodig?

Het laten bezorgen van kleinere hoeveelheden zand is vaak een kostbare aangelegenheid. U zit dan aan hoge transportkosten vast of u krijgt een grote vrachtwagen ter plaatsen die niet of nauwelijks op de gewenste plek kan komen waardoor u zelf voor een “bult” werk staat. Heeft u zelf geen geschikt vervoersmiddel en wilt u toch wat zand of grond geleverd hebben voor een schappelijke prijs? Onze combinatie met kipper aanhanger komt tot in de kleinste straatjes en zo kunnen wij vaak op de gewenste locatie leveren waar het product nodig is. En met het gemak om te betalen via tikkie hoeft u niet eerst naar de pinautomaat om contant geld in huis te halen.

Heeft u een stukje bestrating wat opgehoogd zou moeten worden? of een oprit met kleine stenen dan zou u genoeg hebben aan ophoogzand, dit leveren wij al voor €32,50 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Gaat u tegels (laten) leggen die groter zijn dan 40x40 dan kunt u beter straatzand (grofzand) gebruiken. Straatzand verdeeld zich beter in het zandbed dan ophoogzand wanneer u de tegels in het zand legt. Straatzand leveren wij al voor €35,00 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Onze nieuwe service is het leveren van teelaarde. (tuinaarde)

Teelaarde, ook wel tuinaarde genoemd is een andere benaming voor zwarte grond. Teelaarde is geschikt voor uw tuin, borders of het verhogen van oppervlakten in uw tuin en is geschikt als ondergrond voor graszoden. Teelaarde leveren wij al voor €35,00 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Deze thuisbrengservice is van toepassing in de kop van Noord-Holland en omstreken. vergeet bij het bestellen niet het bezorgadres en telefoonnummer te vermelden.

Zand bestellen? Zo gedaan.

Naam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Aantal kuub*
Aantal kuub*
Leveradres*
Plaats*
Postcode*
aanvullende informatie/opmerkingen

Heeft u meer dan 7 kuub nodig, vermeld dit dan in opmerkingen in uw formulier.