ophoogzand, straatzand of tuinaarde nodig? 

Het laten bezorgen van kleinere hoeveelheden zand is vaak een kostbare aangelegenheid. U zit dan aan hoge transportkosten vast of u krijgt een grote vrachtwagen ter plaatsen die niet of nauwelijks op de gewenste plek kan komen waardoor u zelf voor een “bult” werk staat. Heeft u zelf geen geschikt vervoersmiddel en wilt u toch wat zand of grond geleverd hebben voor een schappelijke prijs? Onze combinatie met kipper aanhanger komt tot in de kleinste straatjes en zo kunnen wij vaak op de gewenste locatie leveren waar het product nodig is. Bestellen is heel makkelijk met het bestelformulier onderaan deze pagina, en met het gemak om te betalen via tikkie hoeft u niet eerst naar de pinautomaat om contant geld in huis te halen.

Heeft u een stukje bestrating wat opgehoogd zou moeten worden? of een oprit met kleine stenen dan zou u genoeg hebben aan ophoogzand, dit leveren wij al voor €45,00 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Gaat u tegels (laten) leggen die groter zijn dan 40x40 dan kunt u beter straatzand (grofzand) gebruiken. Straatzand verdeeld zich beter in het zandbed dan ophoogzand wanneer u de tegels in het zand legt. Straatzand leveren wij al voor €47,50 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Of heeft u tuinaarde nodig maar wilt u uw kofferbak er niet mee bevuilen door open gescheurde zakken?

Tuinaarde, ook wel teelaarde genoemd is een andere benaming voor zwarte grond. Tuinaarde is geschikt voor uw tuin, borders of het verhogen van oppervlakten in uw tuin en is geschikt als ondergrond voor graszoden. Tuinaarde leveren wij al voor €60,00 per kuub inclusief btw en bezorgkosten.

Is een kuub voor u te veel? Vermeld dan bij aanvullende informatie/opmerkingen dat u een halve kuub wilt bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 1,5 kuub te bestellen.

  • Halve kuub ophoogzand kost €32,50 inclusief btw en bezorgkosten.
  • Halve kuub straatzand kost €35,00 inclusief btw en bezorgkosten.
  • Halve kuub tuinaarde kost €50,00 inclusief btw en bezorgkosten.

 

Ook leveren wij menggranulaat of beton granulaat op aanvraag. Menggranulaat, ook wel gebroken puin of repac genoemd, is materiaal wat gebruikt wordt als fundering onder wegen, bestrating of grind/split. Wanneer uw oppervlakte (zoals opritten en parkeerplaatsen) zwaar belast gaat worden, dient u een fundering aan te brengen van menggranulaat onder het grind of split. Bij verwerking onder bestrating, dient u bovenop het menggranulaat nog een laag van minimaal 10cm straatzand aan te brengen.

Het afhalen van zand of grond is bij ons niet mogelijk. Wij hebben geen voorraden.

In verband met de enorme drukte doen wij onze uiterste best om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren.

Wij zijn geopend van Dinsdag tot en met Vrijdag tussen 8:00 en 16:00. Zaterdag, Zondag en Maandag zijn wij gesloten!

Deze thuisbrengservice is van toepassing in de kop van Noord-Holland en omstreken.

Zand bestellen? Zo gedaan.

Naam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Aantal kuub*
Aantal kuub*
Leveradres*
Plaats*
Postcode*
aanvullende informatie/opmerkingen

Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.

Heeft u meer dan 7 kuub zand of grond nodig, of wilt u een product aanvragen? Vermeld dit dan in de opmerkingen.